Как да си вземете точния селфи стик?

selfie stick
Реално има три главни типа селфи стикове (пръчки за селфи):
Пръчка за селфи с опция bluetooth. Този стик може да се използва с Android или iPhone. Има малък на дръжката бутон, чрез който е възможно да се направи снимка.
Селфи пръчка, свързана с жака за слушалки на телефона. И тук също е на разположение бутон, което можете спокойно да натиснете, за да стане снимката.
Стик без присъствието на функция за задействане дистанционно. Някои от тези стикове се предлагат с Дистанционно с bluetooth връзка.
Съветвам ви да не използвате пръчка за селфи, която не разполага с функция за задействане, защото е нужно да позлвате таймера на вашия собствен фотоапарат, за да бъде направена снимка. Много е възможно дистанционното да бъде изгубено, а и трудно може да се ползва когато държите пръчката.
Най-добрият избор в случая са точно тези с Bluetooth опция, най-вече ако имате желание да се снимате от по-голямо разстояние без реално да използвате стика, примерно като го подпрете до някаква стена.
Проблемът е, че може да е малко сложно да комбинирате смартфона си с Устройството с bluetooth, а това се оказва доста често срещан проблем сред клиентите. И не само това, но не бива да забравяте да зареждате акумулаторната батерия на пръчката, като ползвате USB кабел.
Аз самия ще избера селфи пръчка, която има кабел за слушалки, тъй като при него без съмнение няма несгоди по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът идващ от жака за слушалки, дава възможност на клиента да ползва бутона. Въпреки че точно това решение не е от най-модерните, е наистина доста полезно. А и също така наистина няма да ви създаде неприятности и да бъдете арестувани в Южна Корея. Въпреки това именно тези пръчки за селфи са значително по-евтина опция в сравнение с Bluetooth варианта.
посетете ни:
http://www.gvatshop.com/works/docking.html

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *