Гранд Каньон София – Начин на живот

luxury apartments

Гранд Каньон е най-новият и първи по вида си план в България на Гаранти Коза – главен интернационален инвеститор с дълъг опит в строителния сектор. Учредена през далечната 1948 год. в Турция, Анкара, към днешна дата компанията е безсъмнено една от най- ценените и одобрявани в жилищния сектор, като в Турция, така и Дубай, Япония, Русия.

Гаранти Коза има над двеста реализирани проекти, като пример малка част от тях са: – 1-вата линия на метрото в Град истанбул, Огромния завод на форд „ Отосан“ локализиран на площ един милион квадратни метра, АККОЗА – Жилищен проект, включващ 7 000 апартаменти, Коза Парк – Проект на най- голямото изкуствено езеро, заобиколено от четири жилищни сгради и над 2 500 апартаменти.

Локализиран в най – бързо еволюиращите се квартали в столицата, Младост Три, Гранд Каньон предоставя несъмнено всичко от което може да се интересува едно настоящо семейство. В голяма близост до важни пътни аретерии, офис локации и чудесна гледка към една от най- красивите български планини – Витоша, както и лесния достъп до Метрото, с помощта на топла връзка ще са само малка част от характеристиките и комуникативността на местността, също и комфортът, предлагащ комплексът на своите обитатели.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от 3 жилищни сгради, носещи имената на най-известните български планини – Рила, Пирин и Витоша, намиращи се върху 32К кв. метра, голям търговски център (алейно поставени магазини, елитни заведения и ресторанти) и паркинг под земята с повече от хиляда паркинг места, до които всеки апартамент в сградите ще има удобна топла връзка. Следвайки една от последните тенденции в строителството на сгради, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, проектира перфектно единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално планираното място, предоставя персоналното спокойствие на жителите в Гранд Каньон, като едновременно с това им предлага важните за абсолютно всеки съвременен човек условия поставени на едно и също местенце. Пресмятайки забързания живот на модерния човек, Гранд Каньон съчетава нужните градски забавления с красивия чар на широкия дял зелени участъци, заобикалящи комплекса.

Проектът обхваща 765 апартамента, поставени на разгъната застроена площ от около 138 000 м2. Рила Резидънс ще стане 30 етажна жилищна сграда, впечатляваща с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в сградата ще се разположи 5* хотел – един от най-популярните световни брандове, а от 18 до 30 етаж ще са поставени ВИП резиденции. В комплекса ще е разположена и офтеомологична клиника (1.2К кв.м.) – втората по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-голямата и модерна такава, намираща се в Истанбул. Живущите в Гранд Каньон ще разполагат и с плувен басейн, wellness и фитнес център.

Намерете още информация: гаранти коза

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *